Program Luni - Vineri : 09:00 - 18:00 Sambata - Duminica : Inchis
Telefoane Contact 0766252455
Email vanzarirollhouse@gmail.com

Usi de garaj Rulou

Avantaje usi de garaj tip rulou

Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usi de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra. Confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Prin modalitatea de inchidere-deschidere, spatiul ocupat de usa de garaj este foarte mic iar accesibilitatea este sporita.
usa_rulou1Roll Concept Construct este producator direct si distribuitor de usi de garaj tip rulou, usi garaj sectionale siusi garaj basculante, astfel ca preturile se afla printre cele mai bune din tara.

Usile de garaj de tip rulou cu lamele de 55 mm sau cu lamele de 77 mm sunt confectionate din materiale de calitate, care le garanteaza rezistenta in timp si impotriva actiunii factorilor meteorologici. Sunt realizate din lamele termoizolante cu grosimi diferite, umplute cu spuma poliuretanica izolanta. Usi de garaj tip rulou fabricate de firma noastra sunt de cea mai buna calitate, componentele fiind importate din Polonia si Germania. Vopsirea tuturor componentelor se face doar in camp electrostatic, acest lucru garantand o durata de viata de peste 20 de ani. Productia se realizeaza de personal specializat care acorda o atentie deosebita la detalii. Dovada calitatii produselor noastre este si faptul ca se exporta in Europa de vest.

usi de garaj tip rulouUsi cu lamele de 55 mm

Atat caseta, cat si lamelele sunt din aluminiu. Caseta are forma tesita la 45ᵒ si este vopsita in camp electrostatic, fapt care ofera rezistenta indelungata culorii si protectie materialelor. Lamelele acestor usi sunt neperforate si sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare pentru a oferi ferestrelor izolare termica inalta.

Usi cu lamele de 77 mm

Caseta si lamelele acestor usi sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic. Caseta lor este tesita la 45ᵒ. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate mare, care ofera o izolatie termica inalta, de pana la 0,85 W/m2K (se apropie de cea a unui geam termopan). Lamela terminala este realizata din aluminiu extrudat si este prevazuta cu garnitura din cauciuc, care asigura o izolatie maxima.

Usile tip rulou sunt folosite pentru a inchide suprafete  mari si acolo unde nu se preteaza o usa sectionala. Cea mai des intalnita utilizare o reprezinta usile de garaj si usile pentru inchiderea spatiilor comerciale.

Principalul avantaj pe care il au usile tip rulou fata de usile sectionale este dat de restrictiile de montaj mult mai permisive. Datorita faptului ca intreaga usa se roluieste intr-un cilindru, in partea de sus a usii, face ca restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, necesara montarii usii, sa fie mult mai usor de respectat. Usile tip rulou sunt actionate de motoare tubulare care pot fi actionate prin: telecomanda, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comanda prin tehnologia GSM. In plus, usa tip rulou poate fi accesorizata cu: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor rosu. Usa tip rulou poate fi echipata cu lamele cu gemulete sau cu grile de ventilatie.


Culori usi de garaj sectionale.